Jucătorii de tenis își pot deteriora genunchii și umerii.

Jucătorii de tenis își pot deteriora genunchii și umerii.

Cu toate acestea, încercarea regizorului de a imita The Insider, unde tutunul mare trage omul de știință, eșuează la multe niveluri. Acest lucru nu este doar pentru că NFL nu este cu adevărat Big Tobacco. NFL este abil să joace la galerie. Recent, a purtat un logo roz pentru a crește gradul de conștientizare a cancerului de sân. NFL ar fi putut alege cancerul de prostată. Dar solidaritatea cu surorile este mai bună PR decât să ne solidarizăm cu frații. Motivul pentru care Concussion nu reușește să aprindă amintirile despre Big Tobacco este că există încă multe lucruri pe care nu le cunoaștem despre CTE sau despre riscurile precise de lovire a capului.

Unii care practică sporturi de contact dezvoltă CTE, dar mulți nu sunt afectați. CTE a fost raportat și la persoanele care nu au suferit leziuni contuzive. Descoperirea lui Omalu ne-a atins previzibil sfântul interior al justiției sociale. Unii vor ca fotbalul universitar să fie interzis. Furcile au fost ridicate cu catarg complet împotriva NFL. S-a dezvoltat o narațiune în care NFL-ul bogat, lacom și lipsit de etică constrânge bărbați tineri, nefericiți, nebănuși, din familii sărace, până la daune cerebrale inevitabile. Indignarea dreaptă este deosebit de delicioasă atunci când este susținută de știință. Dar știința este neliniștită, iar politica publică este și mai complicată. Pentru mulți tineri din medii sărace, fotbalul este intrarea lor în învățământul superior.

Bănuiesc că astfel de copii ar prefera să păstreze această rută deschisă, decât să fie furaje pentru conștiința liberală a celor mai bogați. După ce am urmărit Concussion, am încercat să evoc imagini ale unor capitaliști lacomi care poluează aprovizionarea cu apă locală, dar pur și simplu nu am putut pentru că, deși NFL este mega-bogată, jucătorii săi nu sunt tocmai săraci. Dacă fotbalul este interzis, eu, unul, nu arunc o lacrimă. Este un sport hidos, mai potrivit pentru arena împăratului Commodus. Este sterp din punct de vedere strategic, dar plin de jargon, dând o prefăcere de strategie. Aș prefera să privesc vacile păscând, decât Super Bowl.

Dar interzicerea sportului din motive de sănătate este un capăt subțire al unei pene foarte abrupte. Toate sporturile sunt riscante. Jucătorii de tenis își pot deteriora genunchii și umerii. Schiorii își pot manipula gleznele. Am văzut un nas fracturat la un jucător de tenis de masă (întâmplător a pierdut jocul). Chiar și greierul, singurul joc civilizat de pe această planetă, a înregistrat o ciudată fatalitate. Cea mai riscantă activitate este însă lipsa de activitate. Problema de sănătate publică a Americii este obezitatea, nu contuzia. Copiii au nevoie de mai multe motive pentru a intra pe teren, nu de scuze pentru a sta departe de el. Apelurile la moderare, astfel încât fotbalul să fie mai puțin brutal, sunt rezonabile.farmacia catena potencialex Mă îndoiesc că îi voi cere jucătorilor să fie mai amabili față de adversarii lor.

Actele specifice ar trebui să fie faulturi. Încă nu înțeleg de ce fotbalul – un joc în care picioarele ating ocazional mingea – se numește fotbal. Dar, corectează-mă dacă greșesc, capul nu este un instrument în acest joc, ci doar un spectator nevinovat. Există și un risc de CTE și în alte sporturi. În fotbal, mă refer la fotbalul adevărat, jucătorii conduc adesea mingea – aruncând-o cu o anumită distanță. Mă îndoiesc că conducerea mingii va fi vreodată ilegală în fotbalul profesionist sau în fotbalul pentru tineret din afara SUA.

Europenii și sud-americanii sunt mai puțin averse față de risc decât verii lor de frontieră. Și jocul nu poate fi jucat doar cu picioarele. Dacă lui Diego Maradona i s-ar fi interzis să-și folosească capul, precum și mâinile, ar fi acreditat victoria argentiniană asupra Angliei „Capului lui Dumnezeu”. Sunt mulți bani în justiția socială. Apăsarea pentru mai multă siguranță este oportunitatea antreprenorială a cuiva. Există căști care măsoară impactul coliziunilor capului în fotbal. Aceste căști pot, într-o zi, să devină obligatorii, făcându-și producătorii foarte bogați. Într-o zi, analiștii vor folosi informațiile de la aceste căști de înregistrare a forței pentru a obține minut cu minut un risc precis, dar neverificabil, de afectare a creierului. Statisticile jucătorilor vor include înălțimea, greutatea, alergările pe teren propriu – sau asta este baseball? Nu-mi amintesc – și un indice de leziuni ale creierului.

Pe măsură ce crește gradul de conștientizare a riscului de contuzii, unii ar putea da vina pe o serie întreagă de simptome și probleme comportamentale de a-și bate capul. Există o entitate cunoscută sub numele de sindrom post-concuziv (PCS), caracterizată prin dureri de cap, iritabilitate și dificultăți de concentrare. Aceste simptome sunt atât de vagi încât oricine le poate avea într-o zi proastă. Sunt iritabil (și iritant) în majoritatea zilelor, dar mai ales după o vacanță. Bennet Omalu este gata să-și parieze licența medicală că OJ Simpson are CTE, ridicând suspiciunea că presupusa omucidere de către presupusa fostă soție a lui OJ se datorează presupusei CTE. De altfel, OJ a scris o carte despre o ipotetică crimă pe care nu a comis-o. Dacă are CTE, aceasta permite în mod clar un nivel ridicat de funcționare mentală.

Poate că trebuie să-mi bat capul de câteva ori pentru a termina cartea pe care am amânat-o interminabil. Cu zdruncinări am putea pătrunde pe teritorii extrem de neclintite. Violența, ca să dăm un exemplu, comisă de personalități sportive, ar putea fi pusă pe seama leziunilor cerebrale cauzate de comotie, care, prea subtilă pentru a fi văzută pe tomografia computerizată și imagistica prin rezonanță magnetică, vor avea nevoie de imagini mai sofisticate, a căror validitate este departe de a fi dovedită. Mai îngrijorător decât diagnosticul excesiv – adică a oferi cuiva o boală atunci când nu există – este atribuirea greșită. Mulți veterani au contuzii. Veteranii suferă, de asemenea, de tulburări de stres posttraumatic (PTSD). Simptomele PTSD și PCS sunt similare. Atribuirea falsă a simptomelor PTSD la PCS poate priva veteranii de îngrijirea psihiatrică adecvată.

Acest lucru nu înseamnă că CTE nu este real. Este clar. Cu toate acestea, există multe despre care nu știm despre CTE. Va dura timp pentru a acumula corpusul de cunoștințe. Până atunci trebuie să ne ținem la distanță indignarea noastră dreaptă și supărarea împotriva NFL. Alternativ, trebuie doar să urmăriți greierul. Saurabh Jha este radiolog cu sediul în Philadelphia. Această postare a apărut pentru prima dată pe 3quarksdaily.comRăspândiți dragostea Categorii: Recomandat, THCB Etichetat ca: Saurabh Jha “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/jhu/200OK De Peter Pronovost, MD Deși diagnosticul greșit poate ucide până la 80.000 anual – în fiecare an, mai mulți oameni decât armele de foc și accidentele de autovehicule combinate – nu le veți găsi pe lista principalelor cauze de deces din țară. Majoritatea americanilor nu își dau seama cât de des greșesc furnizorii medicali bine intenționați.

Chiar anul trecut, cercetătorii Johns Hopkins au descoperit că unul din 12 pacienți cu terapie intensivă intra în terapie intensivă mor din cauza altceva decât pentru ce au fost tratați. În afară de o mână de cazuri acoperite de mass-media națională, diagnosticul greșit nu a primit prea multă atenție din partea publicului sau a comunității medicale. O astfel de tragedie este moartea lui Rory Staunton, un băiat de 12 ani care a fost tratat pentru stomac deranjat și deshidratare în loc de sepsis, un răspuns sever la infecție care necesită tratament imediat cu antibiotice. Pentru a face un diagnostic complex, cum ar fi sepsis, un medic poate fi necesar să evalueze câteva zeci de factori diferiți. O soluție este de a înarma clinicienii cu instrumente mai bune de rezolvare a problemelor și sisteme IT îmbunătățite pentru a-i ajuta să identifice posibilele diagnostice mai rapid și mai precis, în special pentru afecțiunile care sunt în mod obișnuit confundate sau omise cu totul. În această săptămână, la Johns Hopkins, o echipă de cercetători a împărtășit câteva rezultate promițătoare cu privire la o nouă modalitate pentru medicii de medicină de urgență de a detecta cu exactitate accidentul vascular cerebral la pacienții cu amețeli. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/reviews/200OK De THCBist Băiatul scrie: „Mă uit într-un nou EMR pentru practica noastră de grup mic încorporată.

Îmi fac cu sârguință cercetarea pe Google. Sincer, nu sunt deloc impresionat de calitatea informațiilor pe care le găsesc acolo. Atât recenziile profesionale, cât și cele ale clienților pe care le găsesc lasă de dorit. Tonul multor recenzii pe care le citesc mă face să mă întreb cât de fiabile și obiective sunt. Un număr suspect de recenzii ale clienților sunt extrem de pozitive, de parcă ar fi fost scrise de o dronă corporativă într-o cabină undeva. Sunt pline de cuvinte cheie din industrie și de laude: „Mi-am îndeplinit toate așteptările” și „este tot ce aș putea cere într-un sistem EMR”. Am citit suficiente recenzii pentru pacienți și restaurante online pentru a ști că recenziile se încadrează în general în două categorii: clienți supărați și venerați. Primele sunt aproape întotdeauna mai numeroase decât cele din urmă cu o marjă de 4: 1, dar nu aici. Aici este invers! Tonul recenziilor profesionale pare, de asemenea, ciudat de redus. Cel puțin un site popular de recenzii (Software Advice) pare să primească un comision direct de la furnizorii de EMR pentru fiecare recomandare. Ei spun că acest lucru nu le afectează și că sunt obiective, dar acest lucru le încurajează în mod clar în mintea mea. Ce resurse recomandă oamenii? Și de ce THCB nu rulează recenzii ale utilizatorilor ??? “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/prison/200OK De STUART M. BUTLER Până la sfârșitul anului 2013 existau aproximativ 1,5 milioane de persoane în închisorile de stat sau federale, iar rata de încarcerare din SUA este cea mai mare din lume .

Și, deși există dezbateri cu privire la relația dintre acest nivel de închisoare și ratele criminalității, există cercetări considerabile care arată că o perioadă de încarcerare exacerbează condițiile economice și sociale atât pentru familii, cât și pentru foști deținuți, în special în cartierele cu venituri mici. Acest lucru a determinat administrația Obama și câteva grupuri interesante de prieteni ciudați să solicite alternative la închisoare pentru unele infracțiuni. Cealaltă față a monedei închisorii este recidiva. Închisorile sunt deseori numite „facilități de corecție”, dar aceasta este o glumă crudă – fac o treabă tristă în a schimba viețile. Potrivit Departamentului de Justiție al SUA, aproximativ două treimi din prizonierii de stat eliberați au fost arestați din nou în termen de trei ani și trei sferturi în termen de cinci. Închisoarea este o ușă rotativă. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2007/06/20/techconsumers-perspectives-on-the-future-of-personal-health-records/200OK Sunt jenat de spune că încă nu am citit raportul CHCF privind Perspectivele asupra viitorului dosarelor personale de sănătate. Dar acesta este un memento pentru mine să o fac în curând! (Și nu, nu sunt amărât – sincer – că CHCF a ales pe altcineva să facă raportul!) Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Startups, The Insider’s Guide To Health Care “” https://thehealthcareblog.com/ blog / 2009/04/30 / interview-with-sage-software-lindy-benton-coo-maureen-peszko-svp / 200OK De MATTHEW HOLT Lindy Benton, COO Maureen Peszko Vicepreședinte senior, strategie și dezvoltare de afaceri la Sage Software, la conferința HIMSS 3 aprilie 2009 Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Videoclipuri “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/medicare-reform/ 200OK De Billy Wynne Pe măsură ce urcă la președintele Comitetului de finanțe al Senatului, propunerea recentă a senatorului Ron Wyden de a reforma Medicare prin îmbunătățirea îngrijirii bolnavilor cronici a adus o atenție și sprijin semnificativ. Obiectivul său principal de a stimula integrarea asistenței medicale pentru pacienții cu risc ridicat este rezonanta cu părțile interesate de pe continuumul de îngrijire a sănătății. Având în vedere impulsul său și autoritatea senatorului Wyden în expansiune iminentă asupra programelor federale de asistență medicală, am considerat că este înțelept să aruncăm o privire mai atentă asupra planului său – „Better Care, Lower Cost Act” (BCLA). Ceea ce am găsit este mai interesant, ambițios și – potențial – complex decât sugerează titlurile. În esență, BCLA ar permite furnizorilor (și planurilor de sănătate) să formeze noi entități – etichetate Better Care Programs (BCPs) – care primesc plăți cu capital pentru toate serviciile acoperite de Medicare livrate către cei înscriși.

Inițiativa s-ar concentra inițial pe regiunile țării cu rate disproporționat de mari de boli cronice și numai pacienții medical complicați ar fi autorizați să se înscrie. Există o varietate de protocoale medicale pe care BCP ar trebui să le adopte, inclusiv dezvoltarea unor planuri personalizate de îngrijire cronică pentru fiecare înscris. Dacă auziți ecouri ale „mișcării” Accountable Care, atunci vă aflați în sala de concert potrivită, dar ascultați o simfonie foarte diferită. În timp ce BCP împărtășesc unele caracteristici cu ACO-urile, acestea ar diferi în moduri importante. Un număr limitat de ACO-uri din Medicare își asumă în prezent un risc financiar complet (ISH), dar toate BCP ar face acest lucru, cu unele coridoare de risc instituite în primii câțiva ani. Spre deosebire de majoritatea programelor ACO, grupurile de control ar fi stabilite în scopul măsurării performanței BCP. De asemenea – și acest lucru este esențial – BCP ar trebui să înregistreze în mod proactiv beneficiarii Medicare, în timp ce pacienții sunt de obicei atribuiți pasiv ACO-urilor.

Făcând un pas uriaș pe calea economiilor comune, pe care o parcurge alături de programele ACO, BCLA estompează în continuare linia dintre taxa tradițională pentru servicii și îngrijirea administrată. BCP-urile ar fi de fapt compensate în același mod ca și planurile Medicare Advantage, opțiunea de asigurare privată din Medicare. Continuați să citiți … De Bob Hertz, reforma Medicare până acum s-a concentrat pe vizite de birou de 79 USD, coplăți pentru îngrijirea sănătății la domiciliu, readmisii la spitale, clinici de perfuzie din Miami, prețul plătit pentru scutere, EKG de odihnă de 45 USD, deductibilă Plan B etc. Acestea sunt domenii importante de urmărit – dar nu sunt acolo unde se află banii reali. În timp ce dezbatem „corecția doc”, companiile de medicamente, companiile de dispozitive și spitalele fac backup pentru camion și curăță magazinul! Luați în considerare următoarele cereri de plată plătite de Medicare în Indiana în 2011: 113 transplanturi de inimă: plata medie a fost de 773.877 dolari pe bucată 96 transplanturi de măduvă osoasă: plata medie a fost de 509.637 dolari bucata 129 Transplanturi hepatice: plata medie a fost de 367.000 dolari bucata 2.200 Traheostomii: plata medie a fost de 376.103 dolari bucata 1.517 operații la inimă deschisă: plata medie a fost de 185.000 de dolari pe bucată. În total, cele mai mari 12.000 de daune dintr-un stat au totalizat 2,4 miliarde de dolari în cheltuielile Medicare. Dacă celelalte state sunt consecvente, atunci creanțele mari ca acestea au consumat 120 miliarde dolari din cheltuielile totale ale Medicare de 545 miliarde dolari. Și când luați în considerare tratamentele pentru sepsis, implanturile defribilatoare și afirmații similare care costă „doar” 75.000 USD fiecare și astfel nu au făcut lista de mai sus … atunci aproape două treimi din cheltuielile Medicare – peste 300 miliarde USD pe an – sunt concentrat pe doar zece la sută din beneficiari. Continuați să citiți … De Maggie Mahar Dovezile se dezvoltă: Pe măsură ce ne îndreptăm spre transformarea în realitate a Legii privind îngrijirea accesibilă, cheltuielile Medicare încetinesc și chiar și în sectorul privat, pentru prima dată în mai mult de un deceniu, asigurătorii se concentrează pe reining în costurile asistenței medicale. Adoptarea legislației privind reforma în urmă cu doi ani a determinat o schimbare în modul în care atât furnizorii de servicii medicale, cât și plătitorii se gândesc la îngrijire. ACA le-a spus asigurătorilor că nu vor mai putea să evite bolnavii refuzând să îi acopere pe cei care suferă de condiții preexistente.

De asemenea, nu li se va permite să plafoneze cât vor plăti unui pacient bolnav disperat pe parcursul unui an – sau a unei vieți.