Spletna ruleta

Spletna ruleta

Spletna ruleta

Igra rulete s svojim večnim šarmom še naprej zapeljuje igralce vseh starosti. Igralni simbol vseh iger, polnih napetosti in strategij. Odkrijte razlike med ameriško in francosko ruleto in poskusite igrati spletno ruleto.

Roulette je vodilna igra vseh igralnic na svetu in ima zelo starodavno poreklo. Že rimski legionarji so v resnici uporabljali kot primitivno ruleto ščit, ki je bil obrnjen na konici sulice. Ne glede na to, da se je ruleta nenehno izumljala v obliki kolesa sreče ali vrtečih se kock, je današnji izgled dobila v sedemnajstem stoletju, ko je bila predstavljena slonokoščena krogla.

Filozofi in matematiki so to naredili kot element študija https://rootcasino-si.com/. Na primer, filozofu Pascalu je povedal, da je nekega dne od prijatelja prejel kitajsko kolo sreče. Pascal je bil navdušen tako nad matematiko kot tudi filozofijo, saj je natančno preučil način, kako so se v igri ponavljale številke, zato je začel iskati zakone, ki urejajo izhod številk, in izboljšati kolo, da ne bi bilo nobenega mehanskih vplivov ali uporov, ki so vplivali na naključnost rezultatov. Poklical je ta nov stroj z usmerjevalnikom in s številnimi testi je pokazal, da obstaja krožen tok naključnih števil, ki jih je imenoval cikli.

Nato je napisal traktat Ciklične lastnosti kombinacij v izračunu verjetnosti.

Francoska (evropska) in ameriška ruleta.

Splošni pojmi o ameriški ruleti ali dvojni nič

Ameriška ruleta Ameriška ruleta je v osnovi enaka igri, ki ureja francosko ruleto, vendar obstajajo nekatere razlike in prav te posebnosti so prispevale k povečanju zanimanja in uspeha. Najprej je prisotna dvojna nič, ruleta prav tako ni opremljena s štirimi tradicionalnimi pastili, na katerih žoga trči, preden se postavi v številčno polje.

Razporeditev številk na kolesu je prav tako različna in iste številke so postavljene na glavo v primerjavi z evropsko ruleto, v smislu, da gledajo zunaj. Tudi igralna preproga se razlikuje, ne samo zaradi prisotnosti 00, ampak tudi zato, ker so številke na zeleni krpi prikazane s svojo barvo.

Številke na preprogi francoske rulete so vse črne barve.

Barve številk se v nobenem od obeh primerov ne spreminjajo: rdeča in črna sta prikazana na enak način, tako za ameriško kot tradicionalno francosko ruleto.