Στις εκλογές μεταξύ προπονητών, παικτών και επιλεγμένων δημοσιογράφων της εθνικής ομάδας, το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1.365 πόντους μπροστά από τον νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, τον Lionel Messi (1.205) και τον Franck Ribery της Bayern (1.127).

Στις εκλογές μεταξύ προπονητών, παικτών και επιλεγμένων δημοσιογράφων της εθνικής ομάδας, το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1.365 πόντους μπροστά από τον νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, τον Lionel Messi (1.205) και τον Franck Ribery της Bayern (1.127).

Στις εκλογές μεταξύ προπονητών, παικτών και επιλεγμένων δημοσιογράφων της εθνικής ομάδας, το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1.365 πόντους μπροστά από τον νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, τον Lionel Messi (1.205) και τον Franck Ribery της Bayern (1.127).

Οι Πορτογάλοι έλαβαν το πολυπόθητο “” Ballon d’Or “” στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη. Στις εκλογές μεταξύ προπονητών, παικτών και επιλεγμένων δημοσιογράφων της εθνικής ομάδας, το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1.365 πόντους μπροστά από τον νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, τον Lionel Messi (1.205) και τον Franck Ribery της Bayern (1.127).

Μετά την ανακοίνωση, ο Ρονάλντο συγκίνησε. Είναι δύσκολο να περιγράψεις αυτό που νιώθω τώρα. Είναι υπέροχο που κέρδισα αυτό το Ballon d’Or. Είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα “, είπε ο 28χρονος, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή με τον τρίχρονο γιο του και στην αρχή δεν μπορούσε να βρει λόγια.

© APA / EPA / Steffen Schmidt Cristiano Ronaldo είναι εμφανώς συγκλονισμένοι.

Η κριτική της επιλογής του είναι σίγουρα αναπόφευκτη – τα αφεντικά της Μπάγερν πρέπει επίσης να το διασφαλίσουν. Ειδικά επειδή η περίοδος των εκλογών είχε παραταθεί στα μέσα του τρέχοντος διαγωνισμού και ο Ρονάλντο χρησιμοποίησε τον “” χρόνο διακοπής “δύο εβδομάδων το Νοέμβριο για να πετύχει εντυπωσιακά γκολ για την Πορτογαλία. Ο διευθυντής ΜΜΕ της FIFA Walter de Gregorio διαβεβαίωσε ότι η ασυνήθιστη διαδικασία οδήγησε μόνο τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στο 88% και ότι ο Ρονάλντο θα ήταν ο νικητής ακόμη και πριν από αυτό.

© Reuters / Arnd Wiegmann Ronaldo με τον γιο του Cristiano Junior

Σε κάθε περίπτωση, τελειώνει μια περίοδος ταλαιπωρίας για τον Ρονάλντο. Διορίστηκε τέσσερις φορές μετά τη νίκη του το 2008. Ο μεγάλος αντίπαλός του Μέσι, που υπέστη πολλούς τραυματισμούς πέρυσι, έχει κερδίσει τέσσερις φορές. Αυτό άνοιξε το δρόμο για τον Ρονάλντο, ο οποίος στην ομιλία αποδοχής του αναφέρθηκε στις πρόσφατα αποθανόντες ποδοσφαιρικές εικόνες της Πορτογαλίας Eusebio και Νέλσον Μαντέλα με δακρυγόνα.

Σε αντίθεση με τον Messi, ο Ρονάλντο δεν κέρδισε ούτε έναν τίτλο το 2013, αλλά εντυπωσίασε με τις ισχυρές επιδόσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρυσι “” CR7 “” σημείωσε 56 γκολ σε 51 ανταγωνιστικά παιχνίδια για τους Madrilenians.

© APA / EPA / Emilio Naranjo Ο πραγματικός σταρ του Ρονάλντο εν δράσει

Στο τέλος, ο Ρονάλντο είχε το καλύτερο τέλος για τους Μέσι (24,72), Ρίμπερι (23,36), Ιμπραήμοβιτς (5,29), Νέιμαρ (3,17) και Ινέιστα (2,08) με 27,99 τοις εκατό όλων των ψήφων και έλαβε συγχαρητήρια από τον Μέσι. “Είχε μια υπέροχη χρονιά και άξιζε τη νίκη.” “Ο Ρονάλντο τον ευχαρίστησε αμέσως. “” Είμαι πολύ χαρούμενος με τον έπαινο του. Είναι ένας παίκτης που θαυμάζω. “”

Ο προϊστάμενος της UEFA Michel Platini, ο οποίος ευνόησε τον συμπατριώτη του Ribery, ήταν πολύ λιγότερο ικανοποιημένος.https://reduslims.me/gr/ Ενώ δεν υπήρχαν εκφράσεις δυσαρέσκειας από τα αφεντικά της Μπάγερν – τουλάχιστον προς το παρόν – η Πλατίνη βρήκε σαφή λόγια. “Είμαι πολύ απογοητευμένος για τη Ρίμπερι. Θα είναι ο Ρονάλντο-Μέσι ξανά το επόμενο έτος, ο Μέσι-Ρονάλντο σε δύο χρόνια και ο Ρονάλντο-Μέσι σε τρία χρόνια; Τα τελευταία 50 χρόνια, το Ballon d’Or έλαβε υπόψη την επιτυχία του στο γήπεδο. Τώρα απονέμεται περισσότερα για την παγκόσμια απόδοση των παικτών και αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα “”, δήλωσε ο πρώην kicker παγκόσμιας κλάσης.

Ο Jupp Heynckes προπονητής της χρονιάς

Ο Jupp Heynckes, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League με τη Μπάγερν πέρυσι και έπειτα άνοιξε τον δρόμο για τον Josep Guardiola, ονομάστηκε Εκπαιδευτής της Χρονιάς. “” Είμαι χαρούμενος που μπορώ να στεφανώσω την καριέρα μου με ένα τέτοιο βραβείο. Είναι κάτι που ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πριν από δέκα χρόνια, “είπε ο Γερμανός στην ομιλία αποδοχής του.

© APA / EPA / Steffen Schmidt Jupp Heynckes

Πριν από τον Alex Ferguson (πρώην Manchester United) και τον Jürgen Klopp (Ντόρτμουντ), ο Heynckes ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προπονητής του 2013 – ως ο πρώτος Γερμανός προπονητής ποτέ. “” Φυσικά, είμαι χαρούμενος για τον τίτλο, που είναι αυτονόητο “, είπε ο Heynckes. “Έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο σε σχεδόν 50 χρόνια, φυσικά είναι ωραίο να είμαι εδώ σήμερα”, είπε. Ο Klopp δεν είχε καμία πιθανότητα νίκης. “” Είμαι μόνο εδώ για να είμαι ένας από τους πρώτους που θα συγχαρώ τον Jupp “, αστειεύτηκε.

Ο τίτλος για τον παγκόσμιο προπονητή πήγε επίσης στη Γερμανία – το αφεντικό της ομάδας DFB, Silvia Neid, έλαβε το βραβείο το 2010. Τιμήθηκε για τον ευρωπαϊκό τίτλο. Ο συμπατριώτης σας, ο τερματοφύλακας DFB, Nadine Angerer, ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ειδικό βραβείο για το ποδοσφαιρικό είδωλο Πέλε

Επιπλέον, το ποδοσφαιρικό είδωλο της Βραζιλίας Pele έχει τιμηθεί με μια μοναδική ειδική έκδοση του Ballon d’Or για το έργο της ζωής του στον αθλητισμό. Ήρθε η ώρα να αναφέρω έναν ειδικό παίκτη. Είναι το πρώτο τιμητικό βραβείο. Υπάρχουν πολλά ονόματα, αλλά όταν σκέφτεστε για το ποδόσφαιρο, υπάρχει ένα που υπερισχύει όλων », δήλωσε ο Πρόεδρος της FIFA Τζόζεφ Μπλάτερ στην επαίνουσα ομιλία του.

© APA / EPA / Steffen Schmidt Ειδική τιμή για το Pele

Από τους καλεσμένους του γκαλά, ο Πέλε έλαβε όρθιες ωοθήκες και, κινήθηκε με δάκρυα, μοιράστηκε φιλιά αέρα στην αίθουσα. “Υποσχέθηκα στην οικογένειά μου να μην κλαίει. Δεν μπορούσα να τηρήσω αυτήν την υπόσχεση “, είπε. “” Τώρα έχω ολοκληρώσει τη συλλογή μου από τρόπαια. Μου αρεσει αυτο. Ευχαριστώ “, είπε ο Πέλε.

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς έλαβε το βραβείο Πούσκας για τον πιο όμορφο στόχο. Ο Σουηδός τιμήθηκε για το θεαματικό εναέριο χτύπημά του στις 13 Νοεμβρίου 2012 σε ένα φιλικό εναντίον της Αγγλίας. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρότζ έφερε το Προεδρικό Βραβείο Ειδικής Υπηρεσίας στο Ποδόσφαιρο. Το βραβείο του θεμιτού παιχνιδιού απονεμήθηκε στην ένωση του Αφγανιστάν. Η ομάδα της χρονιάς επιλέχθηκε επίσης, ο David Alaba δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη έντεκα.

Παγκόσμιος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από το 1991:

1991: Lothar Matthäus (GER) 1992: Marco van Basten (NED) 1993: Roberto Baggio (ITA) 1994: Romario (BRA) 1995: George Weah (LBR) 1996: Ronaldo (BRA) 1997: Ronaldo (BRA) 1998: Zinedine Zidane (FRA) 1999: Rivaldo (BRA) 2000: Zinedine Zidane (FRA) 2001: Luis Figo (POR) 2002: Ronaldo (BRA) 2003: Zinedine Zidane (FRA) 2004: Ronaldinho (BRA) 2005: Ronaldinho (BRA) 2006 : Fabio Cannavaro (ITA) 2007: Kaka (BRA) 2008: Cristiano Ronaldo (POR) 2009: Lionel Messi (ARG) 2010: Lionel Messi (ARG) 2011: Lionel Messi (ARG) 2012: Lionel Messi (ARG) 2013: Cristiano Ρονάλντο (POR)

Βραβεία στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη:

Παγκόσμιος Παίκτης της Χρονιάς 2013: Κριστιάνο Ρονάλντο (POR / Ρεάλ Μαδρίτης)

Παγκόσμιος παίκτης της χρονιάς: Nadine Angerer (GER / Brisbane Roar, στο μέλλον Portland Thorns)

Προπονητής της χρονιάς: Jupp Heynckes (GER / πρώην Bayern Munich)

Εκπαιδευτής της χρονιάς: Silvia Neid (GER / γερμανική εθνική ομάδα)

FIFA / FIFPro World XI (“” Team of the Year “”): Manuel Neuer (GER / Bayern Munich) – Philipp Lahm (GER / Bayern Munich), Sergio Ramos (ESP / Ρεάλ Μαδρίτης), Thiago Silva (BRA / Paris Saint- Germain), Dani Alves (BRA / FC Barcelona) – Andres Iniesta (ESP / FC Barcelona), Xavi (ESP / FC Barcelona), Franck Ribery (FRA / Bayern Munich) – Cristiano Ronaldo (POR / Ρεάλ Μαδρίτης), Zlatan Ibrahimovic ( SWE / Paris St. Germain), Lionel Messi (ARG / FC Barcelona)

Βραβείο Puskas (πιο όμορφο γκολ): Zlatan Ibrahimovic (SWE / Paris St. Germain / overhead goal kick για τη Σουηδία στον διεθνή αγώνα εναντίον της Αγγλίας)

Προεδρικό βραβείο (εξαιρετική συμβολή στο καλό του ποδοσφαίρου): Jacques Rogge (BEL / πρώην Πρόεδρος της ΔΟΕ)

Βραβείο θεμιτού παιχνιδιού: Ένωση του Αφγανιστάν.

Τιμητικό βραβείο για εξαιρετικά επιτεύγματα: Pele (BRA / τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής)

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Βραζιλία θα μπορούσε ήδη να τελειώσει για τον Samuel Eto’o. Ήταν ήδη αναμενόμενο ότι ο πρωταγωνιστής του Καμερούν θα χάσει το δεύτερο παιχνίδι της Τετάρτης εναντίον της Κροατίας λόγω των προβλημάτων στα γόνατά του. Τώρα απειλείται με τον ρόλο του θεατή στο τρίτο παιχνίδι του Ομίλου Α εναντίον των φιλοξενούμενων (23 Ιουνίου).

“” Οι γιατροί είπαν στον Eto’o ότι δεν μπορούσε να παίξει για δέκα ημέρες “, δήλωσε ο αξιωματούχος Τύπου του Καμερούν Laurence Fotso. Ο 33χρονος λεγεωνάριος της Τσέλσι είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει στο Twitter ότι δεν ήταν κατάλληλος για τον αγώνα της Κροατίας. Το σαββατοκύριακο έπρεπε να παραλείψει την προπόνηση με το Καμερούν. Τα “” αδικαιολόγητα λιοντάρια “” νικήθηκαν από το Μεξικό 0: 1 στην αρχή.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Ο συμμετέχων στο διαγωνισμό τραγουδιού της Αυστρίας το 2012 είναι σίγουρος: Το Trackshittaz θα πάει στο Μπακού. Οι Mirjam Weichselbraun, Andi Knoll και Robert Kratky έψαχναν το αγαπημένο στην εκπομπή “Η Αυστρία λικνίζει τον διαγωνισμό τραγουδιού” – και το βρήκαν.

Με το τραγούδι με μειωμένο κείμενο “” Woki mit deim Popo “” διεκδικούσαν τον τελευταίο γύρο των δύο καλύτερων ενάντια στον φανταστικό χαρακτήρα Conchita Wurst με την ποπ μπαλάντα τους “” Αυτό είμαι “” – πολύ κοντά με το 51 έως 49 τοις εκατό των ψήφων του κοινού. Είμαστε από τη χώρα, είμαστε σαν ταύροι. Ο ταύρος δεν βρίσκεται απλώς στη μέση του περιβλήματός του, “” είπε οι δύο νικητές της ενεργητικής τους σκηνικής παράστασης, κάτι που αρνήθηκαν για πρώτη φορά στο νήμα. Ωστόσο, η παραγωγή για το Μπακού θα τροποποιηθεί. «« Πάντα ήθελα να κάνω bungee άλματα στη σκηνή », είπε ο Λούκας Πλόχλ, ο οποίος ήταν δημιουργικός για άλλα έργα.

Η Conchita πηγαίνει στο Μπακού ιδιωτικά

22 Μαΐου είναι η μεγάλη μέρα Οι νικητές του trackshittaz θα αγωνιστούν στο Μπακού για πρώτη φορά στις 14 Μαΐου. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα ακολουθήσουν στις 22 Μαΐου για να προκριθούν στο μεγάλο φινάλε στις 26 Μαΐου. Σ ‘αυτόν τον δεύτερο ημιτελικό, η Αυστρία πρέπει να διεκδικήσει την Αλβανία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ισλανδία, το Ισραήλ, τη Λετονία, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τον Άγιο Μαρίνο, την Ελβετία, την Ουγγαρία και την Κύπρο. Μόνο δέκα από τους 18 συμμετέχοντες θα λάβουν εισιτήριο για την τελική παράσταση στο μεγάλο “Crystal Hall”, το οποίο χτίστηκε ειδικά για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Ο Schneider αποκλείστηκε στον προκαταρκτικό γύρο Οι άλλοι οκτώ συμμετέχοντες του απογεύματος, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου NEWS.AT Norbert Schneider, είχαν ήδη απομακρυνθεί από το κοινό στον πρώτο γύρο του αποκλεισμού.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Gscheitel Σάβ., 25 Φεβρουαρίου 2012 09:56

Χαίρομαι, παρά το ότι το ORF σπρώχνει το λουκάνικο γεμάτο (βασίλισσα της νύχτας, ε ;;;;), τουλάχιστον κάποιος άλλος είχε κερδίσει.

Σάβ, 25 Φεβ 2012 3:59 μ.μ.

Απ: Χαίρομαι γιατί είστε όλοι εναντίον της Conchita ;! Τουλάχιστον είναι μουσικό. Ακριβώς επειδή είναι “” πολιτιστική φιγούρα “” δεν σημαίνει ότι είναι ηλίθια. Αυτός / αυτός είναι πιο συμπαθητικός για μένα από αυτό το trackshittaz! ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huginator Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 4:21 μ.μ.

Απ: Είμαι χαρούμενος για δύο λόγους: 1: Ο Herr Wurst δεν είναι υπερβολικά ταλαντούχος, αλλιώς θα ήταν περισσότερο μετά το starmania. και χωρίς τον αριθμό trans δεν θα το προσέξει. όπως είπα, δεν οφείλεται στο μεγάλο μουσικό ταλέντο. στην Αυστρία υπάρχουν εκατοντάδες που τραγουδούν επίσης. 2: ο αριθμός trans έχει ήδη κάνει αμέτρητα στο παρελθόν. και το λουκάνικο δεν το κάνει καν τόσο καλά, νομίζω. γιατί από την πρώτη εμφάνιση στη μεγάλη ευκαιρία δεν υπήρξε τίποτα νέο – και ακόμη και αυτό ήταν μέτριο. μοναδικό είναι κάτι διαφορετικό.

Σάβ, 25 Φεβ 2012 7:15 μ.μ.

@ _Gecko_ Ω, είναι αυτός. Ακόμη.

Ignaz-Kutschnberger Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 09:30 π.μ.

Πραγματικά δροσερό SHIT house τραγούδι 🙂 Έτσι λοιπόν η υπόλοιπη Ευρώπη βλέπει ποιο πνευματικό επίπεδο εμείς οι Αυστριακοί έχουμε 🙂 Ελπίζω να κερδίσετε … όλα τα καλύτερα !! Στη συνέχεια, επιλέγουμε τον Strache ως καγκελάριο, τότε η ευτυχία είναι πλήρης και δεν είμαστε πλέον στην καρδιά της Ευρώπης, αλλά έχουμε εκφυλιστεί στο σκατά σπίτι της Ευρώπης

Ignaz-Kutschnberger Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 09:32 π.μ.

… Ευτυχώς το τραγουδάτε στα ΓΕΡΜΑΝΙΑ στο 1.x … έτσι ώστε οι άλλοι να μην το καταλαβαίνουν 😉 … Απλώς είμαι περίεργος ποια θα είναι η αντίδραση όταν το τραγουδάτε στα Αγγλικά * χαμόγελο … αν τότε γιατί έτσι κάποιοι πρέπει να παραδώσουν; … Απλώς λέω: woki mitn popo … oh oh …

Σάβ, 25 Φεβ 2012 3:23 μ.μ.

Re: Πραγματικά δροσερό τραγούδι SHIT house 🙂 Το Strache θα ήταν σίγουρα μια εναλλακτική λύση σε αυτόν τον χαμογελαστό καγκελάριο που δεν κάνει τίποτα

Σάβ, 25 Φεβ 2012 9:02 π.μ.

Δεν αξίζει καν τις γραμμές που δημοσιεύετε εδώ. Για άλλη μια φορά βλέπετε ποια εκφυλισμένη κοινωνία στην Αυστρία κυριαρχεί στη λεγόμενη σκηνή Pop (o) – στην κορυφή Ö-3 – (Falco κοιτάξτε προς τα κάτω και με συγχωρείτε, γιατί έχω ήδη ακούσει να στριφογυρίζετε) Ο Μότσαρτ πίστευε ότι ήταν το σημείο της ηλιθιότητας. Αντίθετα, ήσασταν βασιλιάς του POP) Από την Conchita Wurst, η οποία προφανώς δεν ξέρει αν είναι άντρας ή γυναίκα (πιθανώς ερμαφρόδιτος, αν και το τραγούδι δεν ήταν τόσο κακό) σε ένα ποπ τραγούδι που μπορεί να ονομαστεί περισσότερο από ηλίθιο είναι όλα όσα φέρνουν σε επαφή αυτήν την ποπ κοινωνία. Ηλίθια, ηλίθια community-3 κοινότητα επειδή υποστηρίζει το ανόητο stammering και άλματα. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα την ηλίθια παράσταση, αλλά άκουσα μόνο το τραγούδι και το αποτέλεσμα των εκλογών σήμερα στο Ö-3!

Σάβ, 25 Φεβ 2012 3:24 μ.μ.

Απ: Δεν αξίζει καν τις γραμμές που δημοσιεύονται εδώ. Είστε απλά γεμάτοι και δυστυχώς δεν έχετε ιδέα για τη μουσική σκηνή. Συγγνώμη, αλλά η αλήθεια είναι από τις γραμμές σας.

Σάβ, 25 Φεβ 2012 22:52

Απ: Δεν αξίζει καν τις γραμμές που δημοσιεύετε εδώ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας !!!!!

Σάβ, 25 Φεβρουαρίου 2012 8:24 π.μ. απάντηση αναφοράς

Εάν αυτοί οι τύποι δεν απομακρυνθούν στον προκαταρκτικό γύρο, ένα από τα τελευταία μέρη είναι εγγυημένο! Τι έχει συμβεί στη γη των μεγάλων μουσικών; Αλλά ίσως έχουμε ακόμα πολλούς πραγματικούς καλλιτέχνες, μόνο εκείνους που αποφασίζουν ποιος θα συμμετάσχει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό διανοητικά περιορισμένη.

Σάβ, 25 Φεβρουαρίου 2012 12:24 π.μ.

Χαίρομαι που τουλάχιστον το λουκάνικο μένει στο σπίτι 😉 Ο διαγωνισμός τραγουδιού χρειάζεται επίσης χώρες για τις πίσω θέσεις 😉

Eduardo43 Σάβ., 25 Φεβρουαρίου 2012 01:04

Απ: Είμαι χαρούμενος Αυτό το λουκάνικο έληξε και οι δύο ηλίθιοι αγρότες δεν χρειάζονται χώρα. Πώς μπορείτε να κερδίσετε κάτι με τέτοια σκουπίδια. Παίξτε το θεματικό τραγούδι Viking ή το Pipi Longstocking και είμαστε καλύτερα. Οι άνθρωποι είναι αρκετά ηλίθιοι ούτως ή άλλως, το χρειάζονται δεν υπάρχει διδασκαλία.